Schulden aflossen

Als je geld gaat lenen is het heel belangrijk dat je schuldenvrij bent. Op het moment dat je namelijk schulden hebt zal het in de eerste plaats natuurlijk niet meevallen om een lening te krijgen, maar al zou dit wel lukken, dan doe je hier jezelf eigenlijk totaal geen plezier mee. De kans dat de al bestaande schuld alleen nog maar zal toenemen is dan aannemelijker dan de kans dat je er op korte termijn vanaf zult komen.

Minilening en schulden

Een kleine lening als een minilening kan in sommige gevallen wel worden verkregen ondanks een schuld van de lening aanvrager. Vindt er namelijk geen BKR toetsing plaats, dan zal voor de geldverstrekkende partij ook niet duidelijk zijn dat je inderdaad een schuld hebt. Denk echter ook direct aan de risico’s van het aflossen van een lening wanneer dit niet binnen de gestelde termijn gebeurt. De kredietverstrekkende partij zal namelijk altijd haar geld wel van je terugkrijgen, goedschiks of kwaadschiks. Op het moment dat je dus al een schuld hebt kan dit nog verder oplopen.

Zoek hulp voor het aflossen van schulden

Schulden aflossen is vaak iets wat men niet op eigen houtje kan. Dit hangt ook af van de omvang van de schuld, maar hulp in dit soort kwesties is vaak wel welkom. Zeker als je door de bomen het bos niet meer ziet is het tijd om in actie te komen om zo snel mogelijk die schuld te laten verdwijnen. Zolang deze er namelijk nog is zal je hierdoor ook achtervolgd blijven worden.

Previous post:

Next post: